Tel. 085-4014694

Oppassen

Bent u opzoek naar een vaste oppas? Naar een noodoppas? Dat kunnen wij voor u regelen! Wij hebben veel studenten in ons bestand die goed met kinderen overweg kunnen en vaak ook al ervaring hebben met oppassen.

Voor een vaste oppas hebben wij een speciale regeling. Het enige dat wij vragen is eenmalig een bedrag van €50,- Wij bieden u een keuze uit een aantal studenten , u kunt dan de student die het beste in uw situatie past selecteren. De uitgekozen student zal bij u op bezoek komen voor een sollicitatie gesprek. Als het klikt dan is het verder aan u om afspraken te maken en regels te stellen. mocht u na het gesprek met de student niet tevreden zijn dan zorgen wij ervoor dat u weer uit een nieuwe selectie kunt kiezen. Net zolang totdat u de juiste oppas heeft gevonden.

Bent u opzoek naar een noodoppas? Wij regelen een oppas voor u die nog dezelfde dag of avond beschikbaar is. Voor een vast uurloon sturen wij een student naar u toe om op uw kinderen te passen, zodat u naar uw afspraken kunt.

Bent u opzoek naar iemand die op uw huis past? Dan hebben wij de huizen-oppasser. U gaat een tijdje op vakantie maar wilt niet dat het huis de hele tijd onbewaakt blijft? Dan is de huizenoppasser wat voor u. Voordat u op vakantie gaat komt de student bij u langs. In het gesprek met de student kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Die kunnen variëren van uw post verzorgen en de tuin bijhouden, tot dagelijks uw dieren te eten geven en uw gordijnen open en dicht te doen. Het kan allemaal bij studentenhandjes.nl


Ik ben opzoek naar: Uitzendkrachten Vakantiekrachten
Voor de functie:
Aantal uitzendkrachten:
Uren (per week):
Locatie:

Bedrijfsnaam:
Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer: