Tel. 085-4014694

Wie zijn wij

 

 

Studentenhandjes is een jong en gezellig bedrijf dat in 2012 is opgericht door Floriaan en Tijmen. Floriaan kreeg regelmatig de vraag of hij niet wat handjes (studenten) kon regelen voor een klus. Door de grote vraag vond hij dat het tijd werd om dit te stroomlijnen in een bedrijf. Ondertussen is Studentenhandjes uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf.

Wij leveren studenten, de handjes, voor allerlei soorten klussen in heel Nederland. Bij ons staan kwaliteit en tevredenheid voorop, onze studenten weten van aanpakken. Wij kiezen niet zomaar uit een groot bestand wat studenten. Nee, omdat wij zelf studenten zijn weten we precies wie we moeten vragen. Vaak gehoorde klacht is dat studenten te weinig werk ervaring hebben en daarom geen goed werk leveren. Wij bewijzen u graag het tegendeel. Onze studenten zijn harde werkers, netjes, verzorgd en snappen dat afspraak, afspraak is.

We hebben allerlei soorten opdrachtgevers, en we hopen u ook snel van dienst te mogen zijn. Kijk gerust rond bij de door ons beschreven klussen. Misschien heeft u wel een andere klus dan wij hebben beschreven. Geen probleem, neem contact met ons op en wij zorgen dat u ook daarvoor de handjes krijgt die u nodig heeft.